Jan van Baal, wethouder Verkeer en Vervoer:

“Ik nodig u van harte uit mee te denken over hoe we fietsen in Overbetuwe veiliger kunnen maken. Op deze website kunt u aangeven waar u in onze gemeente knelpunten voor fietsers ervaart of op welke plekken u vindt dat het beter moet. Uw ervaring is belangrijk voor ons om te bepalen welke plekken we het eerst aan moeten pakken. Doe daarom mee!”

Klik op de kaart om een melding te maken.

Top 10 Obstakels

Contact

Op deze website verzamelen we alleen meningen over onveilige situaties voor fietsers.

Heeft u een vraag over dit project? Neem dan direct contact op met de projectleider van de gemeente.

Op bovenstaande kaart kunt u aangeven over welke plek u een opmerking heeft. Als u een melding van een probleem opgelost wilt hebben dan moet u uw naam en adres noemen in de melding.

Voor meldingen over fietsonveilige situaties kunt u gebruikmaken van het meldpunt.

Recente meldingen

Onduidelijke/gevaarlijke situatie Knoppersweg 1A 24-01-2018
Klacht: aan het eind van de Knoppersweg ter hoogte van de Hemmensestraat ligt een stukje fietspad dat de Rijndijk verbindt met de Knoppersweg. Ik fietste vanaf de Rijndijk dat fietspad af richting Knoppersweg/Hemmensestraat en werd geconfronteerd met een tegemoetkomende auto op het fietspad! Levensgevaarlijk! Naderhand heb ik gemerkt tijdens mijn wandelingen over de Hemmensestraat dat automobilisten vanaf de Hemmensestraat heel vaak het fietspad gebruiken als kortste weg de dijk, op vice versa! Echt gevaarlijk. Het lijkt me zeer wenselijk om hier de toegang voor automobilisten tot het fietspad onmogelijk te maken.
Ontbrekend fietspad Polderstraat 14A 28-02-2017
Klacht: Hier heerst een erg onveilige situatie omdat fietser meerdere keren over moeten steken over een provinciale weg. Een eezijdig fietspad zou veel veiliger zijn. Er fietsen hier ook veel kinderen omdat dit het fietspad naar SDOO is.
Slecht wegdek Tielsestraat 131 01-02-2017
Klacht: Op dit stuk fietspad, tussen A50 en Watergoed, aan de zuidkant van de weg, zorgen boomwortels voor gevaarlijke hobbels. Aan de noordkant zit een gevaarlijk gat in het fietspad.
Gladheid (vorst, steentjes, zand) Julius Civilisplein 06-01-2017
Ongeval: Gladheid vanaf Mansio richting Jumbo westeraam (doorgaande fietsroute). Op sommige stukken spekglad. Net mijn dochter onderuit gegaan door de gladde weg en ik ook met de fiets met mijn zoontje van 2 jaar achterop. Erg pijnlijk! Het is verraderlijk glad.

Mobiel

Deze site is ook mobiel beschikbaar. Open de link www.fietsmeldpunt.nl/overbetuwe/ op uw mobiel en doe een melding. Kiest u ervoor om uw locatiegegevens te delen dan weet de site precies waar u bent en neemt deze gegevens mee in de melding.