Joost Reus, wethouder verkeer gemeente Culemborg:

“Ik nodig u van harte uit mee te denken over hoe we fietsen en wandelen in Culemborg veiliger kunnen maken. Op deze website kunt u aangeven waar u in onze gemeente knelpunten voor fietsers en voetgangers ervaart of op welke plekken u vindt dat het beter moet. Uw ervaring is belangrijk voor ons om te bepalen welke plekken we het eerst aan moeten pakken. Doe daarom mee!”

Top 10 Slecht wegdek

 Goilberdingerstraat 20 4 1
 Veerweg 56 3 1
 Van Limburg Stirumstraat 3 3 1
 Oostersingel 9 2 1
 Slotstraat 14-16 2 1
 Wethouder Schoutenweg 0 3
 Rijksstraatweg 8 1 1
 Kattenstraat 8 1 1
 Bouwlustpad 0 2
 Veerweg 88 1 1

Contact

Op deze website verzamelen we alleen meningen over onveilige situaties voor fietsers.

Heeft u een vraag over dit project? Neem dan direct contact op met de projectleider van de gemeente.

Naast fietsers zijn ook voetgangers van harte uitgenodigd meldingen te plaatsen.

Voor andere meldingen (over het onderhoud van bijvoorbeeld groen, straten en wegen, sloten en vijvers, riolering, verlichting, speelplekken of straatmeubilair) kunt u gebruikmaken van het meldpunt.

Recente meldingen

Slecht wegdek Frederik van Eedenlaan 48 02-08-2018
Klacht: Aansluiting parallelweg oost erg slecht
Slecht wegdek Meerkade 29-03-2017
Klacht: asfalt komt omhoog
Ontbrekend fietspad Het Hof 07-10-2016
Klacht: Als je vanaf de stad (T Hof) richting molen rijdt dan houdt na het Schuttersbruggetje ineens het fietspad op en je wordt de weg op gestuurd, daar zijn auto's niet op berekend. Als je vanaf de molen richting de stad gaat en je neemt het fietspad dan houdt deze ook hier op ter hoogte van parkeerplaats en ING. En weer moet je de weg op waar auto's geen rekening mee houden. Hierbij is het knap vervelend dat niet alleen het fietspad ophoudt, maar je moet ook nog om de enorme bult heen! Auto's en zeker vrachtverkeer houden hier geen rekening mee. Als je over de bult heen gaat loop je bij nat weer risico te vallen (mijn zoon al overkomen). Ditzelfde verhaal geldt ook voor de bult achter de Wereldwinkel en de bult tegenover de molen (voormalig postkantoor).
Ontbrekend fietspad Markt 39 07-10-2016
Klacht: Op de Markt is er geen duidelijkheid omtrent fiets-of wandelgedeelte. Dit zou opgelost kunnen worden dmv gekleurde fietspaden aan beide zijden van de markt. Hierbij dwing je de fietser op dat pad te fietsen en de wandelaars weten dat ze daar niet kunnen lopen. Wandelgebied blijft aan de kant van de winkelier. In het midden blijft dan de ruimte voor auto's en hulpdiensten.

Mobiel

Deze site is ook mobiel beschikbaar. Open de link www.fietsmeldpunt.nl/culemborg/ op uw mobiel en doe een melding. Kiest u ervoor om uw locatiegegevens te delen dan weet de site precies waar u bent en neemt deze gegevens mee in de melding.

Op www.fietsmeldpunt.nl kunt u zien welke gemeenten nog meer meedoen met Fietsmeldpunt.nl.